Binnen

Binnenhuis Stucwerk kan op verschillende manieren afgewerkt worden.


Pleisterwerk
Hierbij wordt een dunne laag stucwerk aangebracht voor het glad, vlak en strak maken van uw wand en/of plafond. Wij adviseren dit om af te werk door middel van latex spuiten. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.


Schuurwerk
Schuurwerk is een traditionele afwerking met een zanderig gips gebonden product waarbij de draaiende schaduwwerking het effect geeft. Prachtig voor plafonds. Ook voor wanden toepasbaar. Makkelijker overschilderbaar voor de doe het zelver.


Raapwerk
Met raapwerk kunt u ruwe muren en plafonds vlak en waterpas maken door hier een dikke laag gipsmortel of cementspecie aan toe te passen. De term rapen staat voor het vlak, te lood, waterpas zetten van uw wanden en/of plafonds.


Spachtelputz
Spachtelputz is een harde eindafwerking die stootvast en afwasbaar is. Wij kunnen dit in verschillende korrel diktes en kleuren leveren. Vraag snel naar onze monsters.


Lijstwerk
Om een plafond een luxere en/of klassiekere uitstraling te geven kan er gekozen worden voor lijstwerk, een platte plint of een ornament. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten en maten in lijstwerk.

Voorbeeld projecten
Naam: *
E-mailadres: *
Bericht: *