lees meer over

Beton Ciré

Vraag gratis een offerte aan
voor Beton Ciré

Vul het onderstaande formulier in uw prijs te berekenen en gratis een offerte aan te vragen.

lees meer over

Beton Ciré

Beton Ciré

Beton Ciré, ook wel betonlook of betonstuc genoemd, is een moderne manier om uw muren en/of vloer te voorzien van een betonlook. Deze manier van afwerking geeft een moderne uitstraling door de strakke en luxe uitstraling. De afwerking is geschikt voor iedere kamer in uw huis, of het nu voor in uw badkamer is of voor in uw slaap- of woonkamer. Doordat deze betonlook een compacte structuur heeft is het materiaal volledig slijt- en waterproof. Op deze pagina hebben we alle belangrijke dingen op een rijtje gezet en waar u rekening mee moet houden als u kies voor een afwerking met deze betonlook.

Wat is Beton Ciré​?

Beton Ciré is een afwerking met vele toepassingen. Zo kan het gebruikt worden als stucwerk of als vloer. De betonlook zorgt voor een unieke uitstraling in uw woning of kantoor. Deze unieke uitstraling ontstaat door de naadloze, luxe en moderne look van de afwerking. Dit maakt dat deze betonlook een zeer geschikte en moderne vervanger is van tegelwerk. Door Beton Ciré op de juiste manier aan te brengen ontstaat er een waterdichter afwerking die uitermate geschikt is als afwerking van uw huis. De afwerking kan op diverse manieren worden toegepast: zo is het mogelijk om Beton Ciré te gebruiken op muren en vloeren.

Beton Ciré is een populaire afwerking voor op muren omdat het een moderne en luxe uitstraling geeft aan iedere woning. Door de compacte structuur van de afwerking kan het in zowel natte als droge ruimtes gebuikt worden.

Naast een toepassing als stucwerk op de muren is het ook mogelijk om deze betonlook te gebruiken als vloer. Dit is meteen ook een van de meest populaire toepassingen van de afwerking. Het zorgt ervoor dat uw vloer een luxe, maar toch moderne uitstraling krijgt. Een vloer met een Beton Ciré afwerking is kras- en slijtbestendig doordat de compacte afwerking twee á drie keer op de vloer wordt aangebracht.

Voordelen

Naast de vele toepassingen kent Beton Ciré ook vele voordelen. De belangrijkste voordelen van de afwerking worden hieronder weergegeven.

Zeer sterk:

Beton Ciré is een afwerking of bassis van cement. Dat betekent dat de afwerking waterdicht is. Daarnaast resulteert de basis van cement in een zeer sterk materiaal dat slijtvast is. Hierdoor kan de afwerking verwerkt worden in eigenlijk iedere kamer van uw woning, nat en droog. Doordat Beton Ciré niet glad is het nat wordt kan het ook gebruikt worden als afwerking van een vloer.

Onderhoudsvriendelijk:

Door de dichte structuur van cement heeft deze betonlook een strakke, moderne en luxe uitstraling. Daarnaast zorgt deze dichte structuur ervoor dat de afwerking naadloos aangebracht kan worden wat maakt dat er weinig tot een vuil vast wordt gehouden door het materiaal. Dit maakt dat de afwerking gemakkelijk schoon te houden is.

Kleuren

Beton Ciré is in ruim 60 verschillende kleuren te krijgen. Hierdoor is er voor ieder interieur wel een passende kleur van de afwerking te vinden. Op deze manier ontstaat er altijd een mooi geheel met deze afwerking en uw interieur. Beton Ciré is vooral te verkrijgen in natuurlijke kleuren waardoor er altijd een rustige, natuurlijke uitstraling ontstaat die tegelijkertijd heel modern en luxe is.

De toepassingen

Zoals hierboven genoemd kent betonstuc vele toepassingen. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden zodat u inspiratie op kan doen.

Badkamer

De baskamer is een plek om even tot rust te komen. De uitstraling van uw badkamer speelt daarbij een belangrijke rol. Hierbij kunnen natuurlijke en rustige materialen helpen. Dat maakt dat deze betonlook een geliefde afwerking is voor in de badkamer. Beton Ciré kent vele mogelijkheden in de badkamer. Het is niet alleen geschikt voor de muren of vloer. Door de cement basis is de afwerking ook uitermate geschikt om te gebruiken in de afwerking van uw meubels. Doordat de afwerking watervast is kan het gebruikt worden voor zowel droge als natte kamers. Dit maakt de afwerking zeer geschikt voor in de badkamer.

Keuken

Beton Ciré zorgt voor een luxe en moderne uitstraling in uw keuken. Hiervoor zijn vele opties mogelijk. Deze betonlook kan gebruikt worden in de afwerking van uw keuken, maar kan ook dienen als keukenblad of vloer. De opties zijn werkelijk eindeloos. Met deze betonlook als afwerking in uw keuken weet u zeker dat uw keuken karakter krijgt.

Woon-/ slaapkamer

Met een beton cire afwerking in uw woonkamer creëert u een stijlvolle en luxe uitstraling. De afwerking wordt naadloos op de muur of vloer aangebracht waardoor er een mooi geheel ontstaat. De afwerking geeft een natuurlijke uitstraling en zorgt daardoor voor rust in uw woning. betonstuc

De prijs van Beton Ciré

De prijs van het laten aanbrengen van een betonlook is afhankelijk van een aantal factoren: de hoeveelheid voorwerk en het oppervlak. Om een juiste inschatting van de prijs te kunnen maken kunt u contact met ons opnemen. Het is belangrijk dat u een inschatting kan maken van de hierboven genoemde informatie. Als wij een inschatting hebben gemaakt van de prijs, laten we u dit zo snel mogelijk weten.