lees meer over

Latex spuiten

Latex spuiten

Latex spuiten is een hypermoderne manier van latex aanbrengen op uw muren of plafond. Tijdens het latex spuiten, maken we gebruik van een Airless systeem. Hierdoor ontstaat een strak effect. Bij Methorst Stucadoorsbedrijf in Veldhoven, dichtbij Eindhoven zijn we in staat om zowel binnen al buiten latex te spuiten. Latex spuiten is minder tijdsintensief en geeft een strakker en egaler resultaat dan de traditionele manier van latex aanbrengen. Hierdoor is het ondanks de hogere kwaliteit en strakkere afwerking vaak prijstechnisch interessant. 

Wanneer u ervoor kiest om latex met een roller aan te brengen, loopt u het risico dat er aan het einde, als alles droog is, banen ontstaan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dit heeft te maken met de aanzet van de roller. Bij latex spuiten is dit niet het geval. Onze vakmensen zorgen ervoor dat er een egaal en strak resultaat ontstaat. Latex kan op diverse ondergronden worden aangebracht. Dat maakt dat latex spuiten geschikt is voor o.a. muren en plafonds.

Resultaten Latex spuiten

We kunnen uw muren en plafonds spuiten in iedere kleur die u maar wilt. Hierbij is het wel belangrijk dat uw muren en/of plafonds al volledig zijn afgewerkt.  Het spuiten van latex is een kwalitatief beter en goedkoper alternatief voor het “klassieke” latex aanbrengen met rollers. Doordat wij gebruik maken van een Airless systeem, kunnen we sneller werken. We brengen de latex op de muur aan met een druk van 120 tot 180 bar. Hierdoor blijft de structuur van uw muur/plafond volledig intact, maar kunnen we garanderen dat echt elk gaatje wordt bedekt met latex.

Stuc-Combi latex spuiten Eindhoven Veldhoven muren en plafond

Toepassing

Bij Methorst Stucadoorsbedrijf in Veldhoven, dichtbij Eindhoven kunnen we zowel in nieuwbouw als bestaande bouw latex spuiten. Het is wel belangrijk dat een nieuwbouwwoning behang klaar moet zijn. Het is namelijk niet mogelijk om als eerste het spuiten van latex te doen en daarna de muren af te werken. Een stucadoor zal eerst een laagje stucwerk moeten aanbrengen. Gelukkig bent u daarvoor ook bij ons aan het goede adres.

Prijstechnisch interessant

Doordat er bij latex spuiten gebruik wordt gemaakt van een Airless systeem dat met hoge druk de latex op muren aanbrengt, kost het minder tijd. Hierdoor is latex spuiten een voordeligere optie.

Hoge kwaliteit 

Het Airless systeem wat wij gebruiken bij latex spuiten brengt de latex onder hoge druk aan op uw muren en/of plafonds. Hierdoor blijft de structuur van uw stucwerk intact, maar worden echt alle gaatje in een keer gevuld. Daarnaast ontstaat er een strak en egaal resultaat. Er kunnen dus geen banen ontstaan bij latex spuiten.

Kleur mogelijkheden

U bepaalt zelf welke kleur latex u wilt hebben. Wij kunnen elke soort latex spuiten, of dit nu hoog glans, zijdeglans of mat is. Hierbij adviseren we altijd om te kiezen voor een matte latex. Dit geeft namelijk het mooiste effect op de muren en/ of plafonds. De uiteindelijke keuze blijft uiteraard bij u.

De kosten van latex spuiten

De prijs van het spuiten van latex is afhankelijk van een aantal factoren: de hoeveelheid voorwerk en het oppervlak. Om een juiste inschatting van de prijs te kunnen maken kunt u contact met ons opnemen. Het is belangrijk dat u een inschatting kan maken van de hierboven genoemde informatie. Als wij een inschatting hebben gemaakt van de prijs, laten we u dit zo snel mogelijk weten.

Methorst Stucadoorsbedrijf

Methorst Stucadoorsbedrijf is een jong en dynamisch bedrijf gelegen in Veldhoven, dichtbij Eindhoven, waar heldere communicatie centraal staat. Samen met u gaan we aan de slag om de perfecte afwerking van uw woning te vinden, zodat er altijd een mooi en passend eindresultaat ontstaat. We bieden meerdere mogelijkheden aan zoals: binnen stucwerk, buiten stucwerk, latexspuiten, beton ciré en lijstwerk. Al het stucwerk dat wij leveren wordt aangebracht met een scherp oog voor detail, zodat we echt trots kunnen zijn op het stucwerk dat een stucadoor van Methorst Stucadoorsbedrijf bij u aanbrengt. Daarom hebben we vanaf het begin de keuze gemaakt om juist die kwaliteit en een goede service voorop te stellen binnen het bedrijf. Wij zijn de moderne stucadoor van deze tijd, die ten alle tijden zijn afspraken nakomt. Benieuwt naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.