ontdek onze verschillende

Soorten stucwerk

Stucwerk binnen

Of u nu de muren of plafond in uw woonkamer, badkamer, slaapkamer of gang wil laten stucen, bij Methorst Stucadoorsbedrijf bent u aan het juiste adres. Ook voor uw bedrijfspand kunt u bij ons terecht. Onze stucadoors kunnen namelijk handmatig of machinaal stucwerk leveren. Uw binnenmuren zijn nog nooit zo mooi geweest! Bij ons staat kwaliteit en service voorop. Dat vinden wij belangrijk, want op deze manier leveren we voor u het gewenste resultaat. 

Stucwerk buiten

Naast stucwerk voor uw binnenmuren, kunnen onze stucadoors ook uw buitengevels stucen. Kies uit verschillende kleuren en stijlen. Uw (tuin)huis of krijgt hierdoor een hele nieuwe en moderne uitstraling. Voor we beginnen maken we een deskundig rapport om zo de juiste kwaliteit te kunnen leveren.

Latex spuiten

Latex spuiten is de meest moderne vorm van schilderen. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van verfrollen of kwasten, krijgt u het strakste en egaalste eindresultaat. Wij kunnen zowel op het plafond als op de muren laten aanbrengen. Latex spuiten in minder tijdsintensief, waardoor dit het prijstechnisch erg interessant voor u kan zijn. Bij Methorst Stucadoorsbedrijf zijn we in staat om zowel binnen als buiten latex te spuiten.

Beton Ciré

Beton Ciré, ook wel betonlook genoemd, is een moderne manier om uw muren en/ of vloer te voorzien van een betonlook. Deze manier van afwerking geeft een moderne uitstraling door de strakke en luxe uitstraling. De afwerking is geschikt voor iedere kamer in uw huis, of het nu voor in uw badkamer is of voor in uw slaap- of woonkamer. Doordat deze betonlook een compacte structuur heeft is het materiaal volledig slijt- en waterproof, kan het zelfs als keukenblad gebruikt worden.

Lijstwerk

Om een plafond een luxere en/of klassiekere uitstraling te geven kan er gekozen worden voor lijstwerk, een platte plint of een ornament. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten en maten in lijstwerk.

Neem vandaag nog contact op!

Heeft u vragen over onze diensten of zoekt u een betrouwbare partner voor uw verbouwing? Wij helpen u graag verder!