lees meer over

Stucadoor

Vraag gratis een offerte aan
voor stucwerk!

Vul het onderstaande formulier in uw prijs te berekenen en gratis een offerte aan te vragen.

lees meer over

Stucadoor

Stucadoor Veldhoven & Eindhoven

Bij Methorst Stucadoorsbedrijf in Veldhoven, dichtbij Eindhoven weet u zeker dat u een hoogwaardige stucadoor inhuurt. De juist afwerking van de muren in uw woning is de basis voor een mooie, moderne en verzorgde woning. Daarom staan kwaliteit en service bij ons voorop. Een stucadoor van Methorst Stucadoorsbedrijf is een echte vakman, met passie voor het vak en oog voor detail, zodat wij zeker weten dat uw woning de afwerking krijgt die het verdient.

Een stucadoor kan diverse technieken gebruiken in de afwerking van uw woning. Ieder soort stucwerk heeft zo zijn eigen karakteristieken die wel of niet bij uw wensen passen. Een stucadoorsbedrijf kan u hierbij helpen. Om u alvast een goede indruk te geven van de opties die u heeft, hebben we hier onder de belangrijkste op een rijtje gezet voor u. 

Een stucadoor voor binnen

Van een rijtjeswoning, vrijstaande villa tot aan een kantoorpand met een stucadoor van Methorst Stucadoorsbedrijf bent uw altijd aan het goede adres of dit nu nieuwbouw of bestaande bouw is. Doordat de kwaliteit van uw stucwerk bij ons voorop staat zorgen wij ervoor dat uw huis de perfecte afwerking krijgt.

Latex spuiten

U kunt ervoor kiezen om een stucadoor van Methorst Stucadoorsbedrijf in te huren om latex te komen spuiten. Dit is een hypermoderne manier om een nieuwe kleur op uw muren aan te brengen. Hiervoor maken we gebruik van een Airless systeem dat ervoor zorgt dat er een dikker laag latex op uw muur komt waardoor er een strak en egaal eindresultaat ontstaat. Een stucadoor van Methorst Stucadoorsbedrijf is in staat om voor zowel binnen als buiten latex te spuiten. Latex spuiten is minder tijdsintensief en geeft een strakker en egaler resultaat dan de traditionele manier van latex aanbrengen. Hierdoor is het ondanks de hogere kwaliteit en strakkere afwerking vaak prijstechnisch interessant.

Beton Ciré

Beton Ciré is een zeer populaire afwerking voor in uw woning. Het heeft een moderne en strakke uitstraling die veel wordt toegepast in moderne woningen. De afwerking past goed bij een modern interieur, maar is daarentegen ook goed te combineren met een klassiek interieur. Beton Ciré is geschikt voor iedere kamer in uw huis, van badkamer tot keuken en van slaap- tot woonkamer. Bij Beton Ciré wordt er stucbeton aangebracht op uw muur. Hierdoor ontstaat er een strak en moderne beton look. De stucadoor brengt de Beton Ciré met de hand aan op uw muur zodat er een natuurlijke uitstraling ontstaat. Daarnaast is het ook mogelijk om Beton Ciré op uw vloer aan te brengen.

Lijst werk

Met lijstwerk krijgt uw plafond een luxere en/ of klassiekere uitstraling. Lijstwerk stucwerk is een bijzonder ambacht, er is maar een aantal bedrijven in Nederland dat gespecialiseerd is in dit stucwerk. De stucadoor gaat te werk met gips. Tegenwoordig is er volop keuze uit diverse lijsten waardoor er voor ieder wat wils is.

Een stucadoor voor buiten

Of u nu een stucadoor zoekt voor de afwerking van uw buitengevel voor een nieuwbouwhuis of bestaande bouw. Met een stucadoor van Methorst Stucadoorsbedrijf krijgt u altijd het gewenste resultaat. Als onze stucadoor de buitenkant van uw woning komt afwerken zal hij eerst kijken welke materialen hij moet gebruiken. Dit doen we vanuit een deskundig rapport. Hierdoor weten we zeker dat we de juiste kwaliteit kunnen leveren. 

Kosten stucadoor 

De prijs van een stucadoor is natuurlijk een belangrijke factor in het kiezen van de juiste afwerkingen van uw woning. De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren zoals: het oppervalk en het soort stucwerk dat gebruikt wordt in de afwerking van uw woning. Om een juiste inschatting van de prijs te kunnen maken kunt u contact met ons opnemen. Hiervoor is het belangrijk om een inschatting te maken van de hierboven genoemde informatie. Als u ons een berichtje stuurt gaan wij een inschatting van de prijs voor u maken en laten we u zo snel mogelijk iets weten.

Voordelen van een stucadoor

Het inhuren van een stucadoor kent vele voordelen. We hebben de belangrijkste hieronder onder elkaar gezet.

Vakkundig advies

Een stucadoor van Methorst Stucadoorsbedrijf geeft u altijd vakkundig advies. Dit advies is gebaseerd op ervaringen uit de praktijk en passie voor het vak. Wellicht weet u precies wat u wilt hebben, toch is het altijd verstandig om de mening van een expert aan te horen. Wellicht zijn er nog mogelijkheden waar u niet aan had gedacht. Een stucadoor brengt altijd veel kennis en ervaring met zich mee.

Garantie

Bij stuc-combi staan duidelijke communicatie en hoge kwaliteit sinds dag een hoog in het vaandel. Hierdoor weet u zeker dat u het resultaat krijgt wat u verwacht. Wij zijn de moderne stucadoor van deze tijd en komen dus ook al onze afspraken na. Daarnaast leveren we altijd hoge kwaliteit waar we trots op kunnen zijn.

Juiste gereedschap

Een klusje in huis begint bij het juiste gereedschap. Wij zorgen altijd dat we het juiste gereedschap gebruiken. Dit baseren we op een vakkundig rapport. Hierdoor weten we zeker dat we de juiste kwaliteit kunnen leveren. Daarnaast moet er deskundig om worden gegaan met dit gereedschap. Een stucadoor van Methorst Stucadoorsbedrijf heeft praktijkervaring met dit gereedschap en weet precies hoe hij het moet gebruiken.